Masan Autotarvike Oy yrityksenä:

Olemme ketjuista riippumaton yksityinen perheyritys. Pitkään alalla toimineena asiantuntemuksemme on huippuluokkaa. Palvelemme kuluttajien lisäksi myös yrityksiä. Siksi meiltä löytyy tuotteita myös teollisuuteen. Tuotevalikoimaamme kuuluu autojen varaosat sekä lisävarusteet. Edustamme kaikkia alan huippumerkkejä ja meillä on myös omaa tuotteiden maahantuontia.

Olemme nyt myös autohuolto/autofiksaamo pesupalveluineen. Avasimme 7.7.2021 uusiin tiloihimme täysiverisen autohuollon. Huollamme kaikki automerkit valmistajien ohjeiden mukaisesti, joten myös takuusi säilyy autollesi. Laitteemme, asentajamme ja työnjohto on alansa huippuluokkaa. Meille tärkeintä on, että autosi huolletaan täsmällisesti, oikeilla laitteilla ja menetelmillä, siis vastuullisesti ja viimeisen päälle.

HUOLLON puhelinnumero on 0405800201 tai huolto@masanauto.fi

Huollon numerosta voi varata myös autopesun/vahauksen/fiksauksen, sisäpuhdistuksen ym.

Vahvuutemme ovat laaja varasto, todella nopeat toimitukset sekä ystävällinen ja asiantunteva palvelu, pilke silmäkulmassa. Verkkokauppaa meillä ei ole, mutta toimitamme kyllä tilauksia posti- tai matkahuoltoennakkona koko maahan.

Jatkuvasta kiireestämme johtuen ethän pahastu, jos emme heti ehdi vastaamaan yhteydenottoonne. Pyrimme vastaamaan aina mahdollisimman pian ja meillä on myös takaisinsoittopalvelu käytössä. Toivomme varaosa- ja muut kyselyt edelleen joko puhelimitse tai sähköpostilla: myynti@masanautotarvike.fi

Positiivinen asenne ja pilke silmäkulmassa joka päivä.

TERVETULOA